Naritaweg, Amsterdam – Tijdelijke School

Situated near Sloterdijk station, a new school has been built, featuring STENI Vision façade panels.

A new school has been constructed near Sloterdijk station over a period of four years. It consists of standard units, and the heart of the building is a broad hallway, where students have a good overview of all the action and can see each other often throughout the day. The building is clad in STENI Vision façade panels, adorned with a printed pattern. Although all the panels actually feature the same pattern, rotating the panels on the façade has created an infinite and non-repeating design.

CITY:
NARITAWEG AMSTERDAM
ARCHITECT:
MULDER VANDENBERK ARCHITECTEN
CONTRACTOR:
BUKO
BUILDER:
-
PROJECT YEAR:
2017

The STENI panels are adorned with a printed pattern.

The STENI panels are adorned with a printed pattern.